Omgeving

Het strand, een recreatiegebied, een gezellig dorp met diverse horecagelegenheden; alles is binnen handbereik tijdens je verblijf bij The Journey. De stad opzoeken is ook een optie. Binnen 15 minuten sta je midden in het gezellige centrum van Alkmaar of Schagen. In de kop van Noord-Holland zijn diverse typisch Hollandse stadjes & pittoreske dorpen gelegen in het weidse polderlandschap. De omgeving rondom de B&B is rijk aan wandel en fietsroutes welke je hier doorheen leiden. Genoeg activiteiten om volop van te genieten dus! 

Geestmerambacht

Recreatiegebied Geestmerambacht bestaat uit een grote plas omgeven door een parkachtig landschap met bossages, grasvelden, rietoevers en weides. Rondom de plas bevinden zich diverse restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of kop koffie. 

Zee, strand & duinen..

Geniet van de omgeving tijdens een fietstocht door Schoorl omweg naar het strand. Gekenmerkt door de wijdse zandstranden met gezellige strandtentjes is een dagje strand de perfecte gelegenheid om tot rust te komen. Met vele kustplaatsen als Hargen, Camperduin, Petten en Callantsoog op fietsafstand is er iedere dag iets te doen. 

Warmenhuizen

Op steenworp afstand ligt het karakteristieke Warmenhuizen. Warmenhuizen staat bekend om haar historische boerderijen en gezellige dorpskern. 

Ook is Warmenhuizen bekend door haar gezellige horeca. De kooplieden en tuinders konden vanaf 1921 een kop koffie of een koud glas bier komen drinken in het nieuwe Veilingkoffiehuis De Klok. In 1988, nadat de Warmenhuizener Wielrenner Steven Rooks de Bolletjestrui in de Tour de France had gewonnen, schilderde het cafe haar gevel vol met witte bolletjes.

Schoorl

Schoorl is een uniek dorp, waar het hoge klimduin zo het dorpscentrum in rolt. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven, terwijl hun ouders relaxen bij een van de vele restaurantjes aan de voet van het duin. Bij restaurant de Viersprong heb je een fantastisch uitzicht op dit duin, waar kinderen en soms zelfs mountainbikers naar beneden denderen. Schoorl kent vele gezellige winkeltjes en heeft ruim zestig kilometer aan wandelpaden. Loop langs heidevelden, bossen, het vogelmeer en over de soms wel vijf kilometer brede duinen.

Diepsmeerweg 66
1749 AZ Warmenhuizen

📞 +31 641260985
✉ info@bnbthejourney.nl

× WhatsApp ons direct